Haberler

Bolu: Hurdalar Günlük Toplanmayacak

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde, Zabıta Müdürü Recai Çağlar sorumluluğunda toplam 14 hurda alımı yapan firmayla bir toplantı yapılarak, hurda toplama şeklinin belirlenmesi konusu görüşüldü.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde, Zabıta Müdürü Recai Çağlar sorumluluğunda toplam 14 hurda alımı yapan firmayla bir toplantı yapılarak, hurda toplama şeklinin belirlenmesi konusu görüşüldü.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, hurda ticareti yapan 17 firmaya yapılan tebligat sonrası, 14 firmanın temsilcilerinin katılımıyla geniş kapsamlı yapılan toplantıda, firmaların görüşleri alınarak, Bolu merkezde hurda toplama ve alım şekilleri belirlendi.

Alınan kararla, mahallelerde ayın 2. haftasının cumartesi günü ve ayın son haftasının cumartesi günü Zabıta Müdürlüğü'nden verilecek kartlarla, seyyar tekerlekli arabalarla hurda toplanacak. Bunun dışında herhangi bir gün hurda toplanamayacak ve toplandığı takdirde cezai işlem uygulanacak.

İkinci olarak da şehir merkezinde gelişi güzel hurda toplayıcılarının bu faaliyetlerini kontrol altında tutmaları sağlanarak, hurda toplayıcılarına kimlik çıkarılması karara bağlandı. 2007 yılından itibaren de şehir merkezinde hurda ticareti yapan esnafın iş yerlerini sanayi bölgelerinde bulacakları uygun yerlere nakletmeleri, dükkan iç ve dış görünümlerinin de çevreye uyumu konusunda tavsiye kararları alındı.

14 hurda firmasının yetkilisiyle yapılan görüşmelerden sonra alınan kararları açıklayan Zabıta Müdürü Recai Çağlar, "Şehir merkezinde hurdalar her ayın 2. haftası ve son haftası cumartesi günleri toplanacak. Diğer günlerde şehir merkezinde ve mahallelerde kesinlikle hurda toplanmayacak. 2007 yılından itibaren şehir merkezindeki hurdacıların sanayi bölgelerine nakli gerçekleşeceğinden şimdiden tedbirlerini almaya başlayacaklar. Durumundan şüphelenilen kişi veya kişiler ile getirdiği hurdalar konusunda derhal 153, 155, 156 numaralı telefonlara bilgi verilecek. Şehrimizde bulunan hurdacıların malzemelerini alan esnaflarımızın bir çatı altında toplanması için çalışmalara başlanması hususunda da toplantılar yapılmasına karar verildi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title