Haberler

Bodrum Yağmur Arası Güneş Keyfi

Yağmur arası güneş keyfiMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 2 gündür aralıklarla süren sağanak yağmurdan sonra güneşin yüzünü göstermesiyle sahillerde yoğunluk arttı.

Yağmur arası güneş keyfi

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 2 gündür aralıklarla süren sağanak yağmurdan sonra güneşin yüzünü göstermesiyle sahillerde yoğunluk arttı.

Bodrum'da iki gündür aralıklarla süren sağanak yağmurun ardından yüzünü gösteren güneşli ve sıcak hava, halkı keyiflendirdi. Hava sıcaklığının 26 dereceye, deniz suyu sıcaklığının ise 19 dereceye kadar ulaştığı ilçede Gümüşlük, Turgutreis ve Yalıkavak sahillerindeki kafeteryalar doldu taştı. Birçok kişi kumsala oturup uzanıp güneşlenirken, bazı çocuklar anneleriyle birlikte pantolonlarının paçalarını sıvayarak ayaklarını denize soktu; güneşli ve sıcak havanın tadını çıkardı. Bodrum'da bugünde aralıklarla süren yağmurlu havanın ardından önümüzdeki haftanın sonuna kadar havanın güneşli ve mevsim normallerinin üzerinde sıcak olacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title