Haberler

Bodrum'da Kültür Merkezi Açılışı

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Belediye ve İşadamlarının Katkılarıyla Yapılan "Serbay Ilıcak Kültür Merkezi" Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ve işadamlarının katkılarıyla yapılan "Serbay Ilıcak Kültür Merkezi" düzenlenen törenle hizmete girdi.

Gündoğan beldesinde, belediye ile işadamları Serhat Ilıcak ve Fikret Orman'ın katkıları yapılan kültür merkezi 2 milyon YTL'ye mal oldu. 900 metre karesi kapalı olmak üzere bin 500 metre kare alan üzerine kurulan kültür merkezi bin 200 kişi kapasiteli.

Kültür merkezinin açılış törenine Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan, Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Gündoğan Belde Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Ergun Cebeci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kültür merkeziyle birlikte Gündoğan'ın yeni bir çehre kazanacağını anlatan Belde Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, " Merkez tiyatro, konferans ve düğünlerin yanı sıra basketbol, voleybol ile hentbol olmak üzere çok amaçlı olarak yapıldığı" dedi Açılış töreninde konuşan Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan ise, "Türk Milleti olarak para ile ölçülemeyen değerlerimiz, para ile ölçülebilen değerlerimizden çok daha fazladır. Sizler bugün olduğu gibi bundan sonrada katılımlarınızla buraya hayat verirseniz hem kültürümüze hayat vereceksiniz hem de bu tesise ismini veren Serbay Ilıcak'ı yaşatacaksınız" dedi.

(OU-SE-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title