Haberler

Bodrum'da Kredi Kartı Dolandırıcılığı

Muğla'nın Milas İlçesi Güllük Beldesinde, Sahte Kredi Kartı Basım Merkezi Bulundu.

Muğla'nın Milas ilçesi Güllük beldesinde, sahte kredi kartı basım merkezi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum ilçesinde 25 Nisan'da jandarma tarafından düzenlenen "Kırmızı Kart" operasyonunda 150 bin sahte kredi kartı ele geçirilirken, "internet üzerinden vatandaşları dolandırdıkları ve kredi kartlarını kopyaladıkları" iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 6 kişinin ifadesi doğrultusunda Güllük'te bir eve operasyon yapıldı. Sahte kredi kartı basma yeri olarak kullanıldığı belirlenen evde, 50 bini farklı kişilerin kredi kartı bilgileriyle yüklü 150 bin adet sahte kredi kartı, kredi

kartlarına bilgi yüklemek için kullanılan embosser cihazı, dijital sayı ve renk basma cihazı, 3 adet bilgisayar, çip okuyucu, kredi kartı yapımında kullanılan malzeme, çek defterleri, bilgisayar malzemeleri, hesap cüzdanları ve çok sayıda CD ele geçirildi. Zanlıların internet üzerinden ele geçirdikleri bilgileri, burada kartlara yükledikleri ve bu kartların bir kısmını Bodrum'da kullandıkları tespit edildi.

(MH-CE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title