Haberler

Birce Akalay, Bikinili Görüntü Vermemek İçin Sermiyan Midyat'tan Yardım İstedi

Güncelleme:

Güzel oyuncu Birce Akalay, tatil yaptığı Bodrum'da gazetecilere bikinili yakalanmamak için oyuncu Sermiyan Midyat'tan havlu istedi.

Ekranların sevilen oyuncusu Birce Akalay tatilini geçirdiği Bodrum Gümüşlük'de objektiflere bikinili poz verememek için ilginç önlem aldı. Akalay, bikinili görüntüsünü oyuncu Sermiyan Midyat'tan aldığı havlu yardımı ile kamufle etti.

Birce Akalay, Bikinili Görüntü Vermemek İçin Sermiyan Midyat'tan Yardım İstedi

"ARTIK BENİ ÇEKEMEYECEKSİNİZ"

Sıcaktan bunalan Akalay, uzun uzun deniz keyfi yaptı.Tam sudan çıkacağı esnada gazetecileri fark eden oyuncu arkadaşı Sermiyan Midyat'tan havlu istedi. Havluyla bikinili görüntü vermekten kurtulanAkalay gazetecilere "Bugün gidiyorum, artık beni çekemeyeceksiniz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sermiyan Midyat Birce Akalay Gümüşlük Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (32)

Büşra:

Saç modeli çok kötü ya puuuufff banane git de seni çekmesinler bizde görmeyelim

42
0
yanıtYanıtla
Elif:

Ya size ne????.Kadın plajda tatil yapıyor.Normal insan denize mayoyla giriyor.Dinleniyor .İnsan olarak doğal hakkı.Sürekli dikizlenip göz tacizine uğruyor .Psikolojisini düşünemiyorum.Özel hayatı deye bir kavram var.Haberiniz var mı??Duydunuz mu böyle sir şey???

21
3
yanıtYanıtla
Aslıhan:

devam dedigime bin pişmanım.

15
5
yanıtYanıtla
neslihan:

hep böylesiniz zaten. . bikiniyi giyer havlu almazsiniz ayakkabi alir ayakkabi yerine kutusunu kullanirsiniz :))))

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazın:

memleket ne haberlele çalkalanıyo. gündem şimdi bumu yani. . . . :(

16
1
yanıtYanıtla
İSLAM SEVDALISI OSMANLI TORUNU ERGİN:

Off off, bu ne hatundur yahu. Bitirdi beni. Verseydin firikik ne olacaktı sanki :)

2
10
yanıtYanıtla
İSLAM DÜŞMANISIN SEN SEVDALISI DEĞİL:

Ters köşe yapmak için kendini islam sevdalısı diye mi tanıtıyorsun ? Hıı ? Osmanlı torunuyumuş!!

yanıt1
yanıt2
İSLAM SEVDALISI OSMANLI TORUNU ERGİN:

İçimdeki islam sevdasını osmanlı aşkımı sana mı sorucam ?

yanıt1
yanıt0
Ceyda:

Lan çekemiyosunuz laf atiyosunuz kotu yorum edenlere diyorum oki sevmiyosunuz neden haberini okuyosunuz

10
1
yanıtYanıtla
bztt:

ouvvvv ceyda kızmış dağılın

yanıt0
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title