Haberler

Binlerce Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Alana Girişini Bekliyor

Binlerce partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alana girişini bekliyorANKARA - Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilecek AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi için partililer alana gelmeye devam ediyor.

Binlerce partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alana girişini bekliyor

ANKARA - Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilecek AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi için partililer alana gelmeye devam ediyor. Salonun dışına Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın dev posterleri asıldı.

Spor salonunun çevresinde geniş güvenlik önlemleri oluşturuldu. Polis helikopterleri de havadan kontrolü sağlarken polis dedektör köpekleri de alanda sürekli arama yapıyor. Milletvekilleri, delegeler ve MKYK üyeleri de kendileri için oluşturulan güvenlik noktasından geçerek salona giriş yapıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren alana giriş yapan partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alana giriş yapmasını bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dışarda bulunan kürsüden salona giriş yapamayan partililere seslenmesi bekleniyor. Kimi vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek için ağaçlara çıkarken kimisi de güvenlik kulübesinin üstüne çıktı. Salona giriş yapamayan vatandaşlar için alana dev ekranlar kuruldu. Partililer, salon içinde ve dışında çalan seçim şarkılarına eşlik etti. Bazı vatandaşlar da halay çekti.

Öte yandan Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde iki helikopter havadan kontrol yaparak güvenlik önlemlerine destek veriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title