Haberler

Bingöllüler Yeni Yılın İl Gününde Karla Uyandı

Bingöllüler yeni yılın il gününde karla uyandı Bingöl'ün Karlıova ve Yedisu ilçesinde etkili olan kar yağışı, ilçeleri beyaza bürürken hayatı da olumsuz etkilediBİNGÖL - Bingöl'ün Karlıova ve Yedisu ilçesinde vatandaşlar yeni yılın ilk gününe karla uyandı.

Bingöllüler yeni yılın il gününde karla uyandı

Bingöl'ün Karlıova ve Yedisu ilçesinde etkili olan kar yağışı, ilçeleri beyaza bürürken hayatı da olumsuz etkiledi

BİNGÖL - Bingöl'ün Karlıova ve Yedisu ilçesinde vatandaşlar yeni yılın ilk gününe karla uyandı. Kar yağışı, ilçeleri beyaza bürürken hayatı da olumsuz etkiledi.

Meteorolojinin önceden uyardığı kar yağışı Bingöl'de ilçelerde etkili oldu. Karlıova ve Yedisu ilçelerinde sabaha karşı lapa lapa kar yağdı. Kar yağışı kısa sürede 2 ilçeyi de beyaza bürüdü. 2018'e karla uyanan yöre sakinleri araçlarını temizleyerek işlerine gitmeye çalıştı. Sabah erken saatlerde ise İl Özel İdaresi ve Belediyelere bağlı iş makineleri kar temizleme çalışmasına başladı. Esnaflarda iş yerlerinin önlerini temizledi. Bazı vatandaşlar ise sokak hayvanlarını ekmekle besledi.

Yeni yılın ilk karının yağdığını belirten vatandaşlar, ulaşımda ve hayvancılıkta uğraşanlara zor olduğunu aktardı.

Yedisu ile Erzurum-Erzincan yolunun kar yağışı nedeniyle kapandığı, açılması için çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Bingöl Yedisu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title