Haberler

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç'tan Vali Tuna'ya Ziyaret

Bilecik 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç birlikleri denetlemek üzere geldiği Çanakkale'de Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç birlikleri denetlemek üzere geldiği Çanakkale'de Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç, kendisine bağlı birlikleri denetmek üzere Çanakkale'ye geldiğini belirterek, "Çanakkale bizim açımızdan ayrı bir öneme sahip yer. Tugayımızın Çanakkale ile ilgili büyük bir gönül bağı var. Çünkü Tugayımız 1999 yılında Çanakkale'den Bilecik'e gitti. 1959 yılından 1999 yılına kadar 40 yıl Jandarma Eğitim Tugayı Çanakkale'deydi. Bu sebeple Çanakkale bizim için çok önemli" dedi.

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna da gerek Çanakkale, gerekse Ezine'deki askeri birliklerin önemine değinerek, "Askerlerimizin yemin törenlerinde halkla iç içe olmaları da bunun en önemli göstergesi. Bu sebeple askeri birliklerin Çanakkale'de olması Çanakkale halkı için de çok önemli" dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Tuna, Tuğgeneral Şafak Karakoç'a "1915 Çanakkale Mecmuası" kitabını hediye etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Çanakkale Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title