Haberler

Biga'dan Kısa Kısa

MHP Biga teşkilatında istifa

MHP Biga ilçe Başkanı Atilla Soykan, yerel seçim çalışmalarına çeşitli nedenlerden dolayı katılamayacaklarını bildiren 12 üyenin, partilerinden istifa ettiğini söyledi.

Soykan, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe yönetiminin, başkan ile 18 asil, 18 de yedek olmak üzere 37 kişiden oluştuğunu bildirdi.

Yerel seçimlere aday adaylığı aşamasında belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliğine aday olmak  isteyenlerle  sağlık sorunları ve iş yoğunlukları nedeniyle çalışmalara katılamayacaklarla seçimlere 9 ay kala ayrılmaları yönünde görüştüklerini ifade eden Soykan, "3 ay önce de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Çanakkale'de bizleri ziyaret etti. İlçe başkanları toplantısında güçlendirme yapmamız yönünde bize emirlerde bulundu. Biz de seçime yönelik güçlü bir yönetim hazırlığındayız" dedi.

Toplantıya, başkan yardımcısı Yasin Gülşen, sekreter Rıdvan Durmaz,  Kadın Kolları Başkanı Hatice Öner, Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Demirkol, İl Disiplin Kurulu üyesi İbrahim Yurdakul, Belediye Meclis üyesi İrfan Zeren, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

-Kadın kooperatifleri Mardin'de buluştu

Biga Kadın Çevre ve Kültür Kooperatifi (BİKAD) üyeleri, Mardin'de düzenlenen, "Kadın Kooperatifleri Bölgesel Buluşması" toplantısına katıldı.

BİKAD kurucu üyesi, Kadın ve Çocuk Merkezi sorumlusu Ayfer Baykal, yaptığı açıklamada, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDEV) tarafından AB desteğiyle yürütülen, "Kadın Kooperatifleri için Kapasite Geliştirme ve Katılımlarını Güçlendirme Projesi" kapsamında düzenlenen buluşmada yer aldıklarını bildirdi.

Toplantıda, kadın kooperatifleri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcileri ve yerel yetkililerin bir araya geldiğini ifade eden Baykal, iki gün süren toplantıda, kadın kooperatiflerinin yaptığı çalışmalarının sunulduğunu bildirdi.

Baykal, "Toplantı süresince yerel yönetimlerle hangi konularda işbirliği yapılabileceği değerlendirildi. Ayrıca bakanlıklar tarafından kadın kooperatiflerine yönelik olarak planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Kadın kooperatiflerinin talepleri bir kez daha ilgili kurumlarla paylaşıldı. Buluşmanın son gününde ise kadın kooperatifleri geleceğe yönelik ortak planlarını oluşturdular" dedi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Şefkat Çetin Çanakkale Mardin Biga Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title