Haberler

Beytüşşebap'ta Veliler ve Öğrenciler Endişeli

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesindeki Beytüşşebap Lisesi'nin Tadilatının Bitmemesi Velileri ve Öğrencileri Endişelendiriyor.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Beytüşşebap Lisesi'nin tadilatının bitmemesi velileri ve öğrencileri endişelendiriyor.

Beytüşşebap ilçesinde 2 ay önce yıkılan ve tekrar onarılmaya başlanan Beytüşşebap Lisesi'nin henüz inşaat aşamasında olması, veliler ve öğrencileri tedirgin ediyor. Yeni yapılan binanın sadece 2. katının bittiği, geriye kalan 3 katının henüz tamamlanamadığı öğrenildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Münür Ataman ise velilerin endişelenmesine gerek olmadığını belirterek, "Gereken bütün tedbirleri aldık. Eğitim ve öğretim yılının açılışından 1,5 ay sonra okul bize teslim edilecek. Biz de buna karşı tedbir olarak

hem Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda hem de 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda lise öğrencilerimizin eğitimlerini aksatmamak için yer ayırttık. Bunun için velilerimiz eğitim ve öğretim aksaması konusunda herhangi bir sıkıntıya kapılmasın. Lise inşaatımızın çalışmaları hızla devam ediyor. Kapı ve pencereleri takılıyor. Eylül ayının başında lise binamızın tüm kaba inşaatı bitip, 2007-2008 eğitim ve öğretim yılının başlamasından 1,5 ay sonra bina hizmete açılacaktır. Şu anda 9 tane öğretmenimiz var. Branş öğretmen

konusunda ciddi sıkıntı çekiyoruz. Ancak Ağustos atamasıyla birlikte öğretmen açığımızın da giderilecektir" dedi.

(RB-SK-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title