Haberler

Beşiktaş Kupaları Üçleyemedi

Güncelleme:

4. Tff Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye 2 -0 Yenilerek Kupayı Rakibine Kaptıran Beşiktaş, Bir Sezonda 'Üçleme' Yapma Şansını Yakalayamadı.

4. TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye 2-0 yenilerek kupayı rakibine kaptıran Beşiktaş, bir sezonda ''üçleme'' yapma şansını yakalayamadı.

Geçen sezon Turkcell Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve Fortis Türkiye Kupası'nı da müzesine götürme başarısı gösteren Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmadan 2-0 yenik ayrılınca, 3. kupayı alma başarısını gösteremedi.

İlk kez 2006 yılında yapılan organizasyonda Galatasaray'ı 1-0 yenerek ilk kupanın sahibi olan siyah-beyazlı takım, 2007 yılında ise Fenerbahçe'ye 2-1 yenilmiş ve kupayı rakibine bırakmıştı.

Kupada 3 kezle en fazla oynama unvanını elinde bulunduran Beşiktaş, 2009 yılında da yine Fenerbahçe'ye yenilince kupayı bir kez daha rakibine verdi.

Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyarak bu başarıyı siyah-beyazlı takıma ilk kez yaşatan yerli teknik adam olan ve Fortis Türkiye Kupası'nı da kazandırarak 19 yıl aradan sonra iki kupaya imza atan teknik direktör Mustafa Denizli, yeni bir tarih yazma fırsatını kaçırdı.

2006'daki TFF Süper Kupa'yı Fransız teknik adam Jean Tigana ile kazanan Beşiktaş, bu akşam aynı başarıyı gösteremeyince Denizli de bu kupayı kulübüne getiren ilk yerli teknik adam olma fırsatını değerlendiremedi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile yaptığı son 4 maçtaki 3. yenilgisini aldı.

Ligde rakibine hem ilk yarıda, hem de ikinci yarıda 2-1 skorlarla yenilen siyah-beyazlı ekip, Fortis Türkiye Kupası finalinde ise ezeli rakibini 4-2 mağlup etmişti.

Centilmen bir havada geçen karşılaşma sonrası Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı kutladı.

Sezonun ilk resmi maçında UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun ilk raundunda Macaristan'ın Honved takımını yenen sarı-lacivertli ekip, ardından çıktığı zorlu derbide Beşiktaş'a karşı da kazanarak, Honved ile deplasmanda yapacağı 2. maç ve ligin ilk haftasındaki karşılaşma öncesi moral buldu.

Bu statta bundan önce Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig'de çıktığı 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, 5. maçında galibiyete ulaştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, takımıyla TFF Süper Kupası'nı kazanarak sarı-lacivertli ekibin başında 3., Türkiye'de 7. kupasını kazandı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title