Haberler

    'Benim İçin İki Takım Var'

    Beşiktaş’ın orta sahadaki yıldızı Tolgay Arslan, “Beşiktaş’ta oynamak bizi gururlandırıyor” dedi, Avrupa’da ise Barcelona’ya hayran olduğunu gizlemedi.

    Beşiktaş'ın orta sahadaki yıldızı Tolgay Arslan, " Beşiktaş'ta oynamak bizi gururlandırıyor" dedi, Avrupa'da ise Barcelona'ya hayran olduğunu gizlemedi. Takımın beyninin orta saha oyuncusu olduğunu vurgulayan Arslan, "İyi bir orta saha oyuncusunun hem defansif hem ofansif yönlerinin gelişkin olması lazım. Orta sahanın önde ve geride mutlaka direkt etkisi olması gerekiyor, maça küsmemeli ve oyunu yönlendirmelisin" ifadelerini kullandı.
    Tecrübeli futbolcu şöyle devam etti: "Beşiktaş dışında yurt dışında Barselona'ya hayranım. Dünya futbolunda diğer takımları pek seyretmiyorum. Benim için iki takım var; biri Beşiktaş diğeri Barselona. Beşiktaş'ta oynamak bizi gururlandırıyor. Diğer kulüplere nazaran biz birbirimize sahip çıkarız. Ayrıdır Beşiktaş, aile kulübüdür."
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Barselona Barcelona Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title