Haberler

Belediye Başkanı Gülmez, Çocuklara Dondurma İkram Etti

Bitlis'in Ahlat İlçe Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, Park ve Bahçelerde Yaptığı İncelemeler Sırasında Çevresini Saran Çocuklara Dondurma İkram Etti.

Bitlis'in Ahlat İlçe Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, park ve bahçelerde yaptığı incelemeler sırasında çevresini saran çocuklara dondurma ikram etti.

Van Gölü'nün en geniş sahillerine sahip olan ilçede park ve bahçelere büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, dondurma ikram ettiği çocuklarla bir süre sohbet etti. Başkan Gülmez, "Sizler bizim için önemlisiniz. İlçemiz hem tarihi hem coğrafi özelliği açısından farklı ve önemli bir komuma sahip bir yerdir. Tarihi güzelliklerimiz doğal güzelliklerle de bütünleşmiş durumda. Bundan dolayı park ve bahçelerimizin yaygınlaşmasını önemsiyoruz. Bu park ve bahçelerimizin yaygınlaştırılması geleceğimiz olan sizler için de çok önemlidir. Bu park ve bahçelerimiz sizlerle şenleniyor" dedi.

Belediye Başkanı tarafından ikram edilen dondurmayı alan çocuklar, başkana teşekkür etti.

(GA-AKK-Y) 15.06.2008 12:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title