Haberler

Belediye Başkanı Cemal Akın Tarım Fuarını Gezdi

Belediye Başkanı Cemal Akın, Açılışı Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker Tarafından Yapılan 1. Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı'ndaki Stantları Gezerek, Firma Yetkilileri ile Görüştü.

Belediye Başkanı Cemal Akın, açılışı Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker tarafından yapılan 1. Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı'ndaki stantları gezerek, firma yetkilileri ile görüştü.

Stantları ziyaret eden Belediye Başkanı Cemal Akın, firma yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, fuar organizasyonu ile ilgili fikir alış verişinde bulundu. 9 bin metrekarelik kapalı fuar alanının sadece Malatya Fuarı ve Kayısı Şenliği için değil, çok amaçlı kullanılacağını ve sektörel fuarların da burada yapılacağını daha önce belirttiğini ifade eden Akın, "Bugün burada söylediklerimizin gerçekleştiğini görüyoruz. Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na il içinden 47 ve il dışından 41 firma olmak üzere toplam 88 firma iştirak etmiştir. Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı burada düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

(BK-OÇ-Y) 04.05.2008 18:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title