Haberler

Belçim Bilgin Bir Gecede İki Kutlama Birden Yaptı

Güncelleme:

Güzel oyuncu, hem yeni yaşını hem de eşi Yılmaz Erdoğan'ın Avustralya'da 'En iyi yardımcı erkek oyuncu' ödülü kazanmasını kız arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Belçim Bilgin, önceki akşam Etiler'deki bir mekanda hem 31'inci yaşını hem de eşi Yılmaz Erdoğan'ın Avustralya'nın Oscar'ı sayılan Avustralya Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi Ödülleri'nde (AACTA) 'En iyi yardımcı erkek oyuncu' seçilmesini kutladı.

ÜNLÜ İSİMLER DE GECEDEYDİ

Geceye katılanlar arasında Bilgin'in yakın arkadaşları Beren Saat ve Gökçe Bahadır da vardı. Saat 22.00'de başlayan eğlence, müzikler eşliğinde 03.00'e kadar devam etti.

"ÇİFTE KUTLAMA YAPTIK"

Gecenin finalinde mekânı Beren Saat'le birlikte arka kapıdan terk eden Belçim Bilgin, "Bu gece çifte kutlama yaptık" demekle yetindi. Yılmaz Erdoğan, halen Avustralya'da bulunduğu için kutlamaya katılamadı.

BEREN SAAT'TEN ANLAMLI MESAJ

Beren Saat, yakın arkadaşı Belçim Bilgin'in yeni yaşını sosyal medyada da kutladı. Instagram'da eski bir fotoğraflarını paylaşan oyuncu, o karenin altına şöyle yazdı, "Daha Instagram icat olmamış, selfie kelimesi uydurulmamış, telefonlara ön kamera koyulmamışken çekmiştik bunu Paris'te. Dilerim hep yanımda ol, mutlu fotoğraflarımda. İyi ki doğdun canım."

YAKIN ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Yakın arkadaşları, doğum günü partisinde Belçim Bilgin'i yalnız bırakmadı. Güzel oyuncu, mumlarını dilek dileyerek söndürdüğü pastasını kendi elleriyle arkadaşlarına ikram etti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin Beren Saat Avustralya Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Aslihan Mobil-IOS:

Gercekten cok cirkin bir kadin ve cok kotu oyuncu kocasi olmasa var bile olmazdi

3
0
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

abi bu kadini turkan soray a benzetiyorlar alaksi yok.Turkan ablanin tirnagini kiri bile olamaz

2
0
yanıtYanıtla
yorum 34Mobil-ANDROID:

Belçim Bilgin'den söz ediyoruz cahil takımı. oyunculugu hakkinda laf etmek size hiccc düsmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title