Haberler

Bayburt: Bayburt'ta Ramazan Bayramı

- Bayburt'ta Geleneksel Olarak Sürdürülen Bayramlaşma Töreni Tuzcuzade Mahalle Odası'nda Yapıldı.

- Bayburt'ta geleneksel olarak sürdürülen bayramlaşma töreni Tuzcuzade Mahalle Odası'nda yapıldı.

Bayramlaşmaya Bayburt Valisi Musa Küçükkurt, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Bayram Uğur, Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, Bayburt Bağımsız Milletvekili Doç.Dr.Ülkü Gökalp Güney, AK Parti Bayburt Milletvekili Fettani Battal, Saadet Partisi Bayburt Eski Milletvekili Suat Pamukçu, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları , vatandaşlar ve mahalle sakinleri katıldı.

"Bayramların dayanışmayı ve dostluk bağlarını kuvvetlendirdiğini vurgulayan Bayburt Valisi Musa Küçükkurt, törende yaptığı konuşmada " Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayını bugün burada halkımızla çoşku içinde kutladığımız bayram ile geride bıraktık. Böyle vatansever ve kültür değerlerine sahip çıkan Bayburt ilinin Valisi olmaktan dolayı bahtiyarım. Kültürlerini geleneklerini hiç bırakmayan vatansever Bayburt halkının Mübarek Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, bu milli birlik ve dayanışma ruhunun artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Tuzcuzade Mahalle Odasındaki bayramlaşmadan sonra Bayburt Valisi Musa Küçükkurt ve diğer yetkililer Bayburt Devlet Hastanesi'ne giderek burada yatan hastaları ziyaret edip, bayramı kutladılar.

(YY-İRT-Y)

(YY-İRT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title