Haberler

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Eczacıbaşı-zentıva Dönemi

Eczacıbaşı ile Orta ve Doğu Avrupa'nın Önde Gelen Eşdeğer İlaç Üreticilerinden Zentiva Arasında Kurulan Ortaklıkla Oluşan Eczacıbaşı-zentiva, Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne Sponsor Oldu.

Eczacıbaşı ile Orta ve Doğu Avrupa'nın önde gelen eşdeğer ilaç üreticilerinden Zentiva arasında kurulan ortaklıkla oluşan Eczacıbaşı-Zentiva, Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne sponsor oldu.

Eczacıbaşı Spor Kulübü ile Eczacıbaşı-Zentiva arasındaki anlaşmaya göre Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Eczacıbaşı A Bayan Voleybol Takımı'nın adı, Eczacıbaşı-Zentiva oldu. Eczacıbaşı, 2007-2008 sezonundan itibaren 3 yıl süreyle, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Eczacıbaşı-Zentiva adıyla mücadele edecek. Anlaşma nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, hem Eczacıbaşı Spor Kulübü adına hem de Türk bayan voleybolu adına büyük

önem taşıyan anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eczacıbaşı-Zentiva'nın desteği, bugüne kadar hem yurtiçinde hem yurtdışında önemli başarılar elde eden A Takımımızı çok daha büyük başarılara taşıyacaktır" diye konuştu.

Eczacıbaşı-Zentiva Ticari Genel Müdürü Elif Çelik de, Eczacıbaşı-Zentiva'nın sosyal ve kültürel sorumluluk anlayışını genlerinde taşıdığını ifade ederek, "Eczacıbaşı Spor Kulübü ile yaptığımız bu anlaşmanın Türk sporu için önemli bir destek olduğuna inanıyoruz. Kulüplerin güçlenmesi, Türk Milli Takımı'nın yeni başarılarına da zemin hazırlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Menajeri Selcan Teoman ise, Eczacıbaşı-Zentiva'nın desteğiyle yeni sezona çok güçlü bir kadroyla girdiklerini belirterek, "Hedefimiz Türkiye liginde şampiyonluğun yanı sıra Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de final oynamak" dedi.

"2007-2008 sezonunda Eczacıbaşı-Zentiva"

Geçen sezon 26. şampiyonluğunu elde eden Eczacıbaşı A Bayan Voleybol Takımı, Eczacıbaşı-Zentiva adıyla gireceği yeni sezonda, İtalyan teknik direktör Giuseppe Cuccarini yönetimindeki iddialı bir kadro ile mücadele edecek. Takımın bel kemiğini, bu yıl A Milli Takım'da da yer alan Esra Gümüş, Gülden Kayalar, Naz Aydemir, Neriman Özsoy, Gökçen Denkel oluşturuyor. Bu 5 oyuncuya ek olarak yine milli takımlarda Türkiye'yi başarıyla temsil etmiş olan Seda Uslu, Merve Dalbeler ve Selime İlyasoğlu ile Dünya

ikincisi Yıldız Milli Takımı'nın da önemli oyuncusu olan genç yetenek Büşra Cansu, yeni sezon kadrosunun Türk oyuncuları. Bu kadroya sezon boyunca destek olarak yine Dünya ikincisi takımdan genç yetenekler Neşve Büyükbayram, Asuman Karakoyun ve Gözde Yılmaz da zaman zaman kadroya dahil olacaklar. Altyapısından yetişen Seray Altay'ı Yeşilyurt'a kiralık olarak veren Eczacıbaşı-Zentiva'nın bu sezonki yabancı oyuncuları ise, ABD Milli Takımı'nın iki güçlü oyuncusu Nancy Metcalf ve Tayyiba Haneef Park ile Sırp

Milli Takımı'nın Kaptanı Vesna Citakovic ve uluslararası büyük deneyime sahip Azerbaycan Milli Takımı oyuncusu Inessa Korkmaz.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title