Haberler

Başkentte 'Malatya Tanıtım Günleri'

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, 'Malatya Tanıtım Günleri' Kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde (akm) Kurulan Stantları Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, 'Malatya Tanıtım Günleri' kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) kurulan stantları ziyaret etti.

Orgeneral Necdet Özel, eşi Kamuran Özel ile birlikte geldiği 'Malatya Tanıtım Günleri'nde yöresel ürünlerin yer aldığı stantları gezdi. Malatya Musiki Cemiyeti'nin standında da ziyaret eden Orgeneral Özel, kentte yetişen sanatçıların fotoğraflarını inceledi. Malatya Valisi Ulvi Saran'ın eşlik ettiği Özel, tanıdığı bazı sanatçıların Malatyalı olduğunu ilk defa fuarda öğrendiğini söyledi.

İkram edilen kayısıların tadına bakan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, 2. Ordu Komutanlığı görevi sırasında Malatya'da görev yaptığını hatırlatarak, 'Malatya herkesin tanıması gereken bir yer' dedi.

Orgeneral Özel, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına 'Basına demeç vermiyorum' yanıtını verdi.

- EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ KÖKSAL'IN ZİYARETİ-

Daha önce Malatya Valisi olarak görev yapan Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal da 'Malatya Tanıtım Günleri'ni ziyaret edenler arasında yer aldı.

Malatya'da görev yapmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Köksal, '20 yıl oldu. Orada tanıştığımız dostlarımız hala arar. Malatya ile bağlarımız hiç kopmadı' dedi. Stantlarda yapılan tanıtımları dikkatle inceleyen Köksal, Malatya'nın sahip olduğu değerler ve yetiştirdiği insanlarla özel bir kent olduğuna vurgu yaparak, 'Malatya'yı bugün hızla gelişen bir il olarak görüyorum ve buna çok seviniyorum. Kentin, Ankara'da da böyle bir etkinlikle geniş kitlelere tanıtılması çok güzel bir faaliyet. Ben de bir çokları gibi burada özlem giderdim' diye konuştu.

Bu arada bir dönem Malatya Valisi olarak görev yapan Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz ile eski Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı olan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ahmet Ertürk de AKM'deki fuar alanını ziyaret etti.

(AST-HMD) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title