Haberler

Başkent Elektrik'ten "Tahsildar" Uyarısı

Başkent Elektrik Dağıtım Aş, Son Zamanlarda "Kötü Niyetli Kişilerin" Şirket Çalışanları ve Şirket İsmini Kullanarak, "İşlemleri Hızlandırmak ve Takip Etmek" Amacıyla Para Topladıklarını Açıkladı. Şirket, "Tüm Tahsilatlarımız PTT, Banka ve Şirketimiz Veznelerinden Yapılmaktadır" Uyarısında Bulundu.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, "kötü niyetli kişilerin" şirket çalışanları ve şirket ismini kullanarak, para tahsil ettiklerini belirterek, "Tüm tahsilatlarımız PTT, banka ve Şirketimiz veznelerinden yapılmaktadır" uyarısında bulundu.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürü Ömer Faruk Gültekin ve Genel Müdür Yardımcısı Ferit Baydar imzasıyla yapılan açıklamada, vatandaşlar uyarıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"Müşterilerimizin son günlerde yapmış oldukları müracaatlardan, bazı kötü niyetli kişilerin Şirketimiz personelinin isimlerini kullanarak ve TEDAŞ'tan geldiklerini söyleyerek, Şirketimizce yapılan işlemleri hızlandırmak ve takip etmek üzere müşterilerimizden para aldıkları anlaşılmıştır. Şirketimiz elemanlarınca kesinlikle makbuz karşılığı elden para tahsilatı yapılmamaktadır. Tüm tahsilatlarımız PTT, banka ve Şirketimiz vezneleri aracılığı ile yapılmaktadır." (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title