Haberler

Başkan Yiğit, Parti Çalışmalarını Değerlendirdi, Belediye Çalışmalarını Eleştirdi

Ak Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit, parti çalışmalarını değerlendiren ve Belediye Başkanlığı çalışmalarını eleştiren bir açıklama yaptı.

Ak Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit, parti çalışmalarını değerlendiren ve Belediye Başkanlığı çalışmalarını eleştiren bir açıklama yaptı.

Yiğit, parti yöneticilerinin de katıldığı açıklamasında, Ak Parti İl Başkanı İl Başkanı Dündar Ünlü ve milletvekillerinin ilçelerine özel bir önem vererek, Mahmudiye'ye yatırım getirmeye devam ettiğini anlattı. Ak Parti olarak Mahmudiye halkının refahını arttırmak için ciddi yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Bünyamin Yiğit, "Öncelikle Büyükşehir Belediyesinin Ak Parti'li meclis üyelerimizin teklifleri ve meclis çoğunluğu onayı ile Mahmudiye'ye kanalizasyon yapılmıştır. Aynı zamanda Ak Partili meclis üyelerimizin teklifi ile ilçemiz de bulunan 3 ana caddeye asfalt yapımını başlattık. Bu arada ilçemize bu hizmetleri kazandıran Büyükşehir Meclis üyesi aynı zamanda ulaşım Komisyon Üyesi olan Mustafa Arslan'a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İlçemize doğalgaz getirerek sosyal refahı arttırdık. Halkımızın daha ucuz daha rahat ısınmasını sağladık. AK Parti olarak her zaman halka hizmeti düstur edindik. İlçemize hastane, ilçe emniyet binası, köprüler, Seydisuyu dere ıslahı, tarım meslek lisesi, anadolu lisesi kazandırdık. TJK tesislerimizin 12 ay devamlı olmasını sağlayarak istihdamı arttırdık" dedi.

Bünyamin Yiğit, CHP'li Mahmudiye Belediyesi'ni hiçbir çaba ve gayret göstermemekle, ilçe için bugüne kadar hiçbir proje ve yatırım yapmayarak halkı cezalandırmakla suçlayıp şu iddialarda bulundu;

"Mahmudiye belediye bütçesi yaklaşık 5,5 milyon TL'dir. Belediyenin kasasında yaklaşık 6,5 milyon TL vardır. İlçe halkının verdiği vergiler ve hükümetin verdiği paylar 4 yıl kasada, bankada tutularak ilçe halkına hizmet götürmemiştir. Tek gayeleri bankadan faiz elde etmektir.

Bu da yetmiyormuş gibi Ak Parti hükümetimizin yaptığı yatırım ve hizmetlerin önünde fotoğraf çektirerek ucuz siyaset yaparak halkımız aklı ile dalga geçmektedir. Hizmetlerimiz devam edecektir. 2019 yılında Mahmudiye'yi hak ettiği yere getirmek ana hedefimizdir." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mahmudiye Ak Parti Ekonomi Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title