Haberler

Başkan Tuna Besnilileri Yalnız Bırakmadı

Güncelleme:

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Besnililer Derneği'nin bu yıl 4.'sünü düzenlediği "Dayanışma ve Kaynaşma" gecesine katıldı.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Besnililer Derneği'nin bu yıl 4.'sünü düzenlediği "Dayanışma ve Kaynaşma" gecesine katıldı. Gecede Başkan Tuna'ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin Besnililer Derneği Başkanı Halil Ayneci'nin ev sahipliği yaptığı geceye, Besni Belediye Başkanı Fahri Septer, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Besnililer Derneği Onursal Başkanı Bekir Sarıabacı, Besnili Sanatçı Latif Doğan, derneğin Yönetim Kurulu üyeleri ve Besnili vatandaşlar katıldı. Gecede, Başkan Tuna'ya, programa katılımından ve hemşeri derneklerine sunduğu desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi sunuldu.

Plaketini Mersin Besnililer Derneği Onursal Başkanı Sarıabacı'dan alan Tuna, Besnililer ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin hemşeriler arasında birlik ve beraberliği arttırdığını söyledi. Toroslar ilçesinin gelişmesinde sivil toplum kuruluşları ile hemşeri derneklerinin de önemli katkılarının bulunduğunu kaydeden Tuna, Mersin Besnililer Derneği'nin de hemşerilerini bir araya getirmenin yanı sıra hem dayanışma hem de sosyalleşme anlamında köprü görevi gören önemli bir yapı olduğunu ifade etti. Tuna, "Besnililer, bu milletin değerlerine sahip çıkan, yardımlaşmayı ve dayanışmayı hep ön planda tutan gerçekten çok samimi dostlardır. Geçen yıl beni fahri hemşeriniz yaptınız, bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyor, aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Birlik ve beraberliğinizin de daim olmasını diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Mersin Besni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title