Haberler

Başkan Özkaraman, Gazetecilere İlçenin Doğal Güzelliklerini Gezdirdi

Sakarya'nın Taraklı İlçesi Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Basın Mensuplarına İlçenin Doğal Güzelliklerini Gezdirdi.

Sakarya'nın Taraklı İlçesi Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, basın mensuplarına ilçenin doğal güzelliklerini gezdirdi.

"Bu tabiat güzelliklerini herkes görmeli" diyen Başkan Özkaraman, Turizm Haftası nedeniyle düzenledikleri gezide gazetecilere, Hark Köyü şelalesi, Tuzla Köyü'ndeki kanyonu ve Karagöl Yaylası'ndaki düdenleri gezdirerek bilgi verdi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, “Hark Köyü'ndeki bu şelaleyi bilmeyenlerin sayısı oldukça fazla. Bu tabiat güzelliklerini mutlaka turizme kazandırmalıyız. Tuzla Köyü'ndeki kanyonların toplam uzunluğu 2 kilometre. Kanyonlara inme denemeleri yapılıyor. Haziran ayında İstanbul'dan doğa sporcuları burada bir deneme yapacak. Karagöl yaylası ise bin 250 metre yükseklikte. Yayladaki düdenler ise kar ve yağmurlarla oluştu. Yayla turizmi de artık önem arz ediyor. Yapacağımız çalışmalarla tarih ve kültürümüzün yanı sıra tabiat güzelliklerimizle de sesimizi duyurmak istiyoruz” dedi.

(MT-AK) 17.04.2008 14:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title