Haberler

Başkan Kurt'tan Esçep'in Kampanyasına Destek

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Çevre Yaşam Platformu (ESCEP) tarafından termik santrale karşı başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Çevre Yaşam Platformu (ESCEP) tarafından termik santrale karşı başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

ESÇEP, Alpu'ya yapılmak istenen kömürlü termik santrale karşı imza kampanyası başlattı. Platformun başlattığı imza kampanyasına destek veren Başkan Kurt, Eskişehirlilere seslenerek Çevre ve Yaşam Platformu tarafından başlatılaN imza kampanyasına destek olma çağrısı yaptı. Başkan Kurt, "Eskişehir Çevre ve Yaşam Platformunun hukukçuları tarafından hazırlanan, Eskişehir'de yapılması planlanan kömür yakıtlı termik santral projesine karşı itiraz dilekçesini imzalayarak destek verdim. Tüm hemşehrilerimin kentimize sahip çıkmasını, kurulmak istenen termik santrale karşı mücadele etmesini istiyorum. Eskişehir kıymetlidir. Sahip çıkalım, çocuklarımıza temiz bir şehir bırakalım. Siz de bu dilekçeyi doldurun, kent konseylerimize teslim edin. Termik santrale karşı hepimizin el ele mücadele etmesi gerekir" dedi.

Ayrıca termik santrale karşı başlatılan imza kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlar, cuma ve cumartesi günleri Kanatlı AVM ve İsmet İnönü Caddesi'nde kurulacak olan stantlarda imza atabilecekler.

Stantlara giderek imza atamayan vatandaşlar ise Eskişehir Çevre ve Yaşam Platformu'nun sosyal medya hesabında elde edebilecekleri dilekçeleri imzaladıktan sonra kent konseylerine teslim edebilecekler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kazım Kurt Odunpazarı Eskişehir Alpu Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title