Haberler

Başkan Günel, milletvekilleriyle birlikte sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını dinledi

Güncelleme:

- Başkan Günel, milletvekilleriyle birlikte sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını dinledi CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kuşadası'nı ziyaret etti.

- Başkan Günel, milletvekilleriyle birlikte sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını dinledi

AYDIN - CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kuşadası'nı ziyaret etti. Meslek örgütlerinin temsilcileri ile bir araya gelerek pandemi süreci ile ilgili olarak yaşadıkları sorun ve talepleri dinleyen Tezcan ve Bülbül'e Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar ve CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı eşlik etti.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Aydın Bölge Temsil Kurulu, Kuşadası Ticaret Odası ile Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek pandemi sürecinin Kuşadası'na yansımalarını, yaşanan sorunları ve STK temsilcilerinin taleplerini dinledi. STK temsilcileri tarafından CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül'e, Kuşadası'nda bulunan eğlence mekanlarında müzik saati kısıtlamasının gece 00.00'dan 02.00'a uzatılması, pandemi döneminde büyük mağduriyet yaşayan esnafın borçlarının silinmesi ve kira yardımı yapılması yönünde girişimlerde bulunmaları gerektiği ifade edildi. Öte yandan esnafın devletten destek beklediği belirtilerek bu desteğin hibe şeklinde olması gerektiğine dikkat çekildi.

Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Kuşadası'nda pandemiye bağlı olarak yaşanan sorunları TBMM'ye taşıyacaklarını ve gerekmesi halinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşeceklerini ifade ettiler. Esnafa verilecek hibe konusunun çok önemli olduğuna dikkat çeken Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Aydın milletvekilleri olarak bu konunun üzerinde hassasiyetle duracaklarını vurguladılar.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise Kuşadası, Bodrum, Çeşme, Marmaris gibi turizm kentlerinin ayrı bir çerçevede değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Ömer Günel, pandemi döneminde turizm kentlerine getirilecek kısıtlamaların turistik faaliyetleri sekteye uğratıcı yönde olmamasının hayati bir önemi olduğuna dikkat çekti. Kuşadası Belediyesi olarak pandemi sürecinde esnaftan 3 aylık kira bedelini almadıklarını kaydeden Başkan Ömer Günel, almadıkları kira bedelinin 2 milyon 500 bin TL'lik bir tutar olduğunu ifade etti. Başkan Ömer Günel "Bu şekilde esnafımıza destek olduk. Öte yandan Balıkçılar Meydanı'nda altı hafta boyunca mini konserler düzenleyerek, meydan civarındaki esnafımızın para kazanmasını sağladık. Bu da esnafımıza moral oldu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Bülbül Bülent Tezcan Kuşadası Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title