Haberler

Başkan Genç'ten Kurslara Ziyaret

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Canik'te Açılan Kurs Merkezlerini Ziyaret Etti. Ev Hanımlarına Yönelik Açılan Kursların Önemli Olduğunu Vurgulayan Osman Genç, 4 Yıl İçerisinde Yüzlerce Kişiye Çeşitli Branşlarda Sertifika Verildiğini Söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Canik'te açılan kurs merkezlerini ziyaret etti. Ev hanımlarına yönelik açılan kursların önemli olduğunu vurgulayan Osman Genç, 4 yıl içerisinde yüzlerce kişiye çeşitli branşlarda sertifika verildiğini söyledi. Özellikle ev hanımlarının ev ekonomilerine katkı sağlamaları bakımından ev mefruşatı, dikiş-nakış, iğne oyası gibi kursları önemsediklerinin altını çizen Başkan Genç, "Kursları açmaktaki amacımız insanların refah seviyelerinin yükselmesi. Bine yakın kişiye bilgisayar sertifikası verdik ve iş bulmalarına vesile olduk. Yine hanımlara yönelik açılan kurslarda kursiyerler ürettikleri ürünleri nakde çevirerek, ev ekonomilerine katkı sağlamalı. Bu kursların amacı bu. Canik'te hangi branşta olursa olsun, belli bir sayıyı yakaladığımızda Halk Eğitim Merkez Müdürlüğümüzle ortaklaşa kurs açabiliyoruz. Vakti olan hanımların açılan veya açılmasını istedikleri kurslara katılmalarını istiyoruz" dedi.

Halk Eğitim Merkez Müdürü Halil İbrahim Kılıç ise Canikillerin açılan kurslara ilgilerinin yoğun olduğunu ve bundan dolayı da memnun olduklarını söyledi.

(SAM-SA) 24.03.2008 14:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title