Haberler

Başkan Akdoğan Yetim Çocukların Yardım Programına Destek Verdi

Güncelleme:

Niğde Belediyesi ve Cemre Derneğinin düzenlemiş olduğu yetim öğrencilere yardım programında desteklerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a plaket verildi.

Belediye Başkanı Akdoğan Yetim Çocuklar Yararına Düzenlenen Yardım Programına Destek Verdi

Niğde Belediye Başkanlığı ve Cemre Derneğinin düzenlemiş olduğu programa konuşmacı olarak Samanyolu TV'de yayınlanan 'Ayna' programının yapımcısı ve aynı zamanda sunucusu olan Saim Orhan'ın katıldı.

İhtiyaç sahibi yetim öğrenciler yararına düzenlenen programda konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ; "Cemre Derneğimizin yetim çocuklar yararına, ihtiyaç sahibi çocuklarımız öğrencilerimiz yararına düzenlemiş olduğu programa vesile olanlara dernek başkanımız başta olmak üzere yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Düzenlenmiş olunan program güzel bir hizmet. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir Hadis-i Şeriflerinde şöyle buyuruyor 'Yanı başınızdaki komşusu açken tok olarak geceleyen kişi olgun mü'min değildir' Hadis-i Şerife mazhar olmanın en büyük aracı en büyük vasıtasının bu günün çalışmaları olduğunu rahatlıkla belirtebiliriz.

Bu yapılan hizmetin, ne kadar önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bize böyle bir imkanı verdikleri için Cemre Derneğine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Cemre Derneğimiz ve bu gibi diğer derneklerimiz Niğde Belediye Başkanı olarak bize geldiklerinde hiç bir zaman geri çevirmedik. Ama hiç bir zaman sizleri ve diğer dernekleri ayrı görmedik. Hep birlikte bir aileyiz. Beraber Niğde'mize hizmet ediyoruz. Bu kervanı birlikte yürütüyoruz ve yürütmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki yarınımız bu günümüzden daha iyi olacak. Nasıl bu gün dünden daha iyi hizmetleri ortaya koyuyorsak, yarın da bu günden daha iyi hizmetleri ortaya koyacağız. Başarıların altına imza atacağız" dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan Samanyolu TV'de yayınlanan 'Ayna' programının yapımcısı ve sunucusu olan Saim Orhan; "Niğde'ye ilk gelişim. Çok dolaşma fırsatım olmadı. Program dolayısıyla geldim. Ama her Anadolu şehrinde olduğu gibi çok güzelliklerle karşılaştık. Daha girişinden itibaren Niğde'nin ne kadar güzel bir şehir olduğunu gördük. Belediye Başkanımızın hizmetlerini de gördük. Gayet başarılı ellerine sağlık. Daha tanımadan Niğde'yi bu kadar çok sevdik, inşallah tanıdıkça daha da çok seveceğiz" şeklinde konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Cemre Derneği Başkanı Ayşe Şan "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Destekleriniz bizim için büyük moral ve güç oluyor. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz" dedi.

Daha önce düzenlenen Türkçe Olimpiyatlarına ve CEMRE-DER'e destekleri için Cemre Derneği Başkanı Ayşe Şan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a plaket ve çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Akdoğan Niğde Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title