Haberler

Başbakan Erdoğan'dan Afganlı Aileye Yardım Eli

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tokat'ta Oturan Afganlı Aileye Yardım Eli Uzattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tokat'ta oturan Afganlı aileye yardım eli uzattı.

Tokat'ta önceki gün halka seslenen Başbakan Erdoğan'a korumaları aracılığı ile mağdur oldukları şeklindeki notu ulaştıran Afganlı aileye yardım gecikmedi. Aynı gün 23.00 saatlerinde Tokat Valisi Recai Akyel'i telefonla arayan Başbakan Erdoğan, mağdur olan aileye yardım yapılması talimatı verdi. Mağdur aileyi evlerinde ziyaret eden Vali Akyel, "Sayın Başbakanımız, önceki gün ilimizde yaptığı mitingin akşamı beni aradı. Kendisine bazı vatandaşlarımızın iletmiş olduğu notlar vardı. Tokat'tan iki vatandaşımızın mağdur olduğunu ve yardım edilmesi gerektiğini belirtti. Bizde sayın Başbakanımızın direktifleri doğrultusunda bu iki vatandaşımızı bazı daire amirlerimizle birlikte ziyaret ettik ve onların mağduriyetleri neler ise yardımcı olacağız" dedi.

Başbakan Erdoğan'a sorunlarını ileten Gülüstan Kahraman'ın annesi Nazar Kahraman, bu sene okuldan mezun olan kızı ve eşine iş bulunmasını ve dershaneye gönderdiği çocukları için yardım istedi.

Vali Akyel ise tüm sorunları ile sonuna kadar ilgileneceklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "Şimdi Organize Sanayi Müdürü Şenel İhya Tutmaz'a talimat veriyorum. Kızın Gülüstan Kahraman ve eşini bir tekstil firmasında işe başlatacağız. Ayrıca dershane ücretlerinin bir kısmını da Valilik imkanları dahilinde ödeyeceğiz."

(Nİ-SA)

29.06.2007 20:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title