Haberler

Başakşehirlivinglabinovasyon Yarışması'nın Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Bu yıl 5'incisi düzenlenen BaşakşehirLivingLabİnovasyon Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Bu yıl 5'incisi düzenlenen BaşakşehirLivingLabİnovasyon Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Başakşehir'de farklı fikir ve projelerin birbiriyle yarıştığı BaşakşehirLivingLabİnovasyon Yarışması'nın ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Ödül törenine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Kurul Üyesi Orhan Öge, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve farklı fikir ve projelerin değerlendirildiği BaşakşehirLivingLabİnovasyon Yarışması tamamlandı. Bu yıl 5'incisi düzenlenen yarışmada Türkiye'nin dört bir yanından 490 proje yarıştı. Ortaokul, lise ve üniversitelerde öğrenim gören öğrenciler ile ilkokul ve lise öğretmenlerinin katıldığı yarışmada ödüle layık görülen 26 proje, düzenlenen ödül töreniyle sahiplerine dağıtıldı. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma katılımcıları yenilikçi projeler üretmek konusunda desteklemek ve teşvik etmek amacıyla her sene düzenleniyor.

'BU PROJELER BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR GURUR?

Ödül töreninde konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu,? Ülke katma değerine etkisi olan ve şuanda ticari ürün haline dönüştürülmüş yaklaşık 16 ürün geliştirilmiş ve bu ürünler artık ticari anlamda satışa sunulmuş. Piyasalarda da marka değeri oluşturulmuş çok güzel projeler. Benim için de çok büyük bir gurur? sözlerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Uysal Başakşehir İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title