Haberler

Bandırma Limanı'nda 152 Milyon Dolarlık Dış Ticaret

Tcdd Bandırma Limanı'ndan Nisan Ayında Gerçekleştirilen İthalat Miktarı 115 Milyon 438 Bin Dolar Olurken, İhracat İse 37 Milyon 510 Bin Dolar Olarak Gerçekleşti.

TCDD Bandırma Limanı'ndan Nisan ayında gerçekleştirilen ithalat miktarı 115 milyon 438 bin dolar olurken, ihracat ise 37 milyon 510 bin dolar olarak gerçekleşti.

Bandırma Ticaret Odası'ndan alınan bilgiye göre, Nisan ayında Bandırma Limanı'ndan yapılan toplam dış ticaret miktarı 152 milyon 949 bin dolar oldu. Dış ticaret toplamının 115 milyon 438 bin dolarını ithalat oluştururken, ihracat ise 37 milyon 510 bin dolar oldu. Bir aylık sürede 98 milyon 124 bin dolarlık tarım ve tahıl ürünü ithal edildi. Rusya, ABD, Ukrayna, Romanya, Macaristan gibi çok sayıda ülkeden gemilerle ayçiçek tohumu, mısır grizi, buğday, küspe, çavdar, pirinç, mısır, kepek gibi ürünler ithal edildi.

Nisan ayında Eti Maden İşletmeleri 18 milyon dolarlık boraks dekahidrat, asitborik, kolemanit cevheri ve üleksit ihracatı yaptı. Aynı sürede 439 bin dolarlık mobilya, 1 milyon 636 bin dolarlık mermer ve mermer tozu, 841 bin dolarlık ise su ve deniz ürünleri ihraç edildi.

(MY-MEY) 15.05.2008 17:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title