Haberler

Balıkesir'de bir mahalle karantinaya alındı

Güncelleme:

Balıkesir'in merkez Karesi ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir mahallede karantina uygulaması başlatıldı.

Balıkesir'in merkez Karesi ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir mahallede karantina uygulaması başlatıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Ovacık Mahallesi'nde bazı kişilerin Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

Mahallede çok sayıda temaslı kişinin de bulunduğu bilgisi verilen açıklamada, hastalığın yayılımını önlemek amacıyla alınan karantina kararının bugünden itibaren geçerli olacağı bildirildi.

Ovacık Mahallesi'nde 14 gün süresince halkın ihtiyaçlarının Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılanacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ovacık Mahallesi Balıkesir Karesi Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Adem:

Maskeyi orasında burasıda takanları geçtim insan gibi çöpe bari atsalar, hoş piknik adabı olmayanlara ne söylesek azdır ****

8
1
yanıtYanıtla
Sade:

Yazık yazık çocuklarımıza yazık bu kendini bilmezler yüzünden bizim evlatlarımız okullarına gidemiyor biraz insaf geleceğimiz ile oynuyorsunuz

7
0
yanıtYanıtla
Fethi onak:

Esnaf yazı asıyor maskesiz girilmez diye esnafın ne özelliği varda maske takmıyor bu maskeyi takmak çok mu zor.bir ürün verecek elinde eldiven yok her verdiği üründe eldiven degistirmesi gerekmiyormu dükkana eldiven koymuş eldivensiz ürünlere ellemeyin diye ama senin poşetini terazide tartmak için eldivensiz tutuyor nerden bilelim senin virüs taşımadığını işte esnaf da denetlenmesi lazım sokakta bir kaç kisiyle karşılaşıyor polis sadece onlara ceza kesiyor ama sadece onlar değil kahvehaneler çarşı heryerde var yazacaksan sıkı tedbir al takmayan herkeze ceza kes ben onu görmedim diyor gör kardeşim seni bostan korkuluğu olsun diye koymadılar o göreve sen uyarsan herkez uyar.

6
0
yanıtYanıtla
Tahir:

İnsanlar maskeyi moda gibi kullananlar koluna çene altına takanlar işin ciddiyetini anlamaktan uzak bilinçsiz toplumlara sahip oldugumuz sürece biz bu salgından kurtulamayız..EĞİTİM EĞİTİM EĞITIM...şart her konuda bizde gezmeden seyyah okumadan alim olma eğilimi çok bu yüzden AŞI gelmezsse işimiz zor..

4
1
yanıtYanıtla
Melek:

Lütfen Balıkesir merkezin esnaflarını sürekli denetlensin maalesef maske takmiyorlar bizde onlardan alışveriş yaptigimiz sürece bizde çok risk altındayız ozelliklede pazarcı esnaflarida

4
0
yanıtYanıtla
Abdullah Ganioğlu:

Eğitim şart.!

2
0
yanıtYanıtla
YUCEL:

Ey çok sevgili kardeşim bu devlet büyüklerimizin söylemiş olduğu MASKEYİ. MESAFEYİ. HİJYENEUYSAK ne kaybederiz işlerinizde rahat çalışıp rahat alışveriş yapsak kötümü olur bir an bu pandemide kurtulup rahatlasak iyi olmaz mı ey kardeşlerim Allah aşkına maskeni koluna cenene cebine değil ağzına tak kendini düşünmüyorsun çocuğunu kardeşini anneni babanı düşün Aziz ve Muhterem kardeşim

1
0
yanıtYanıtla
erbil kömür:

insanlar cahil değil duyarsızlar Allahtan korksalar kul hakkına girmezler hastalığa inanmıyorlar lütfen duyarlı olalım

0
0
yanıtYanıtla
Yusuf yavuz:

Rabbim acil şifalar versin inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title