Haberler

Balıkesir: Atatürk Kayaları'na Büyük İlgi

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'ndeki "Atatürk Kayaları İzleme Noktası" Bayram Tatilinde Bölgeye Gelen Yerli ve Yabancı Turistlerden Büyük İlgi Gördü.

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'ndeki "Atatürk Kayaları İzleme Noktası" bayram tatilinde bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi gördü.

E-87 Karayolu üzerinde Edremit-İzmir arasında bulunan Gömeç'ten en iyi izlenilebilen bir noktada oluşturulan "Atatürk Kayaları İzleme Noktası" bayramda bölgeden geçen ve özellikle araçlarıyla seyahat eden yolcular tarafından tercih edilen yer oldu. Atatürk Kayaları'nı görmeye yerli ve yabancı turistlerin de akın akın geldiğini belirten Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık, "Atatürk Kayaları, doğanın Gömeç halkına bir hediyesidir. Bu nedenle Atatürk Kayaları İzleme Noktası'nı ziyaretçilerin hizmetine açarak, burada bir kafeteryayı hizmete sokup burayı ışıklandırarak, misafirlerimizin burada kısa süreli de olsa dinlenmelerini sağlamayı hedefledik" dedi.

Kocadağ'daki Atatürk Kayaları'nın Gömeç sınırları içinde her yerde izlendiğini de belirten Başkan Kocabıyık, bayramda çok sayıda yerli ve yabancı turistin oluşturan noktadan çekim yaptığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title