Haberler

Bakan Koç'un Aydın Programı

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Uzun Süredir Devam Eden Aydın Programını Bugün Doğup Büyüdüğü Memleketi Köşk İlçesinde ve İlçeye Bağlı Köylerde Sürdürdü.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, uzun süredir devam eden Aydın programını bugün doğup büyüdüğü memleketi Köşk ilçesinde ve ilçeye bağlı köylerde sürdürdü.

Gittiği her yerde başta kadın ve çocuklar olmak üzere büyük bir ilgi ile karşılanan Bakan Koç, yine ilgi odağı oldu. "Ölümüne arkandayız" diyen köylülerinden aldığı destek ile moral bulan Bakan Koç, vatandaşlar ile tek tek kucaklaştı. İlk olarak Köşk'e bağlı Meze köyünde çevreyolunda yapılan istinat duvarında inceleme yapan Koç, ardından Başçayır köyünde süt soğutma tankı ile Yaka Mahallesi'nde içme suyu tesisinin açılışlarını yaptı. Daha sonra Ödemiş-Tire çevreyolu ve tarihi köprünün temelini atan Bakan

Koç, köylülerine tekrar iktidar olduklarında Köşk'te anadolu öğretmen lisesi açacaklarının müjdesini verdi. Bakanlığı döneminde sadece Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak 40 trilyon ödenek gönderdiğini, Köşk ilçesine ise Köydes Projesi kapsamında 5.5 trilyon ödenek geldiğini ifade eden Bakan Koç, köylülerine muhalefeti şikayet etti. Köylüleri ile iftihar ettiğini söyleyen Bakan Koç, "Yola çıkarken iftira atmayacağız. Yalan söylemeyeceğiz. Belden aşağıya vurmayacağız. Hizmet üreteceğiz" dedi. Köylülerin

"Mezeköy seninle gurur duyuyor" tezahüratları üzerine Bakan Koç, "Gurur duymayın. Gururlanmak kibirlenmektir. Ben sizinle iftihar ediyorum. Köşklü olmaktan iftihar ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Koç, Anayasa Mahkemesi'nin verdiği kararla ilgili de, "Biz 2 ay önce dedik. 367 yanlıştır. Reisi cumhuru biz seçeceğiz. 'Hayır' dediler. 'Siz seçin dedik', yine 'hayır' dediler. CHP ve büyük bürokrasi partisine rağmen Anayasa Mahkemesi dayanamadı, çatladı. Reisi cumhuru halkın seçmesine karar verdi. Reisi cumhuru siz seçeceksiniz" diye konuştu.

(İK-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title