Haberler

Bakan Işık, Kocaeli'deki Yatırımları İnceledi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'de devam eden projelerin acilen sonlandırılması talimatını verdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'de devam eden projelerin acilen sonlandırılması talimatını verdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile Kocaeli'deki yatırımları inceledi.

Işık, devam eden projelerin acilen sonlandırılması talimatı verirken, kente yeni sosyal alanlarının kazandırılması, vatandaşların rahat edeceği yeşil alan ve parkların yeni dönemde projelendirilmesini istedi.

Seçim öncesi kente dair dile getirilen vaatlerin hayata geçirilmesinin önemini vurgulayan Işık, "Daha yaşanabilir Kocaeli için seferber oluyoruz. Bu amaçla kentin yöneticileri de azimle çalışıyor. Kentimizdeki mevcut yatırımları hızla sonlandırırken yeni projeleri hayata geçiriyoruz" ifadesini kullandı.

TOKİ'nin yürüttüğü şehir stadı, hastaneler, gençlik merkezleri ve okullar gibi çalışmaların son durumlarının da ele alındığı toplantıda, Yalova ve Kocaeli'yi yakından ilgilendiren Güney Otoyolu Projesi detaylarıyla irdelendi.

Güney Otoyolunun Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerinin yerleşim yerlerinden geçmemesi için yol güzergahının yeniden düzenlendiği toplantıda, Kandıra-İzmit ve Kandıra-Kaynarca duble yollarıyla trafiği rahatlatacak köprülü kavşak çalışmaları hakkında da Bakan Işık'a bilgi sunuldu.

Kaynak: AA / Yerel

Fikri Işık AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title