Haberler

Bakan Güllüce, Yetimlerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yetimlerle yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yetimlerle yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret etti. Ziyarette Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da yer aldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Güllüce, belediye başkanı olduğu dönemde bu projeyle yakından ilgilendiğini belirterek "Anne ve babası olmayan çocuklarımıza fiziksel destekten, maddi destekten öte onların gönül eksikliği hissettiklerini, anne ve babalarının eksikliklerini, o duygularını minimize etmek en büyük derdimiz olmalıdır. Bu konuda ciddi sivil kuruluşlar var. Hepsine Allah razı olsun diyorum. Bu belediye başkanlarına da sağolsun diyorum. Benim ilk ziyaretim burası bakan olduktan sonra. En büyük projeme geldim" diye konuştu.

"Buraya magazinel bakarsanız 'Diğerleri küçük proje mi?' diye. Değil. Bu bir gönül meselesi. Öyle bakmak lazım. O sözümün arkasındayım. En büyük projem bu" diyen bakan Güllüce, "Hatta ben UNESCO'dan bir günün yetimler günü olarak ayrılmasıyla ilgili çalışmam olmuştu. Yani biz Türkiye'yi değil dünyadaki çocukların daha mutlu olmaları, bütün insanların ve bu kanlı savaşların olduğu yerde anne ve babası olmayan on binlerce çocuk var. Keşke Türkiye o kadar güçlü olsaki dünyada ihtiyaçlı hiçbir insan bırakmasa. Hepsine yardım etse. Suriye malum kanayan yara. Onlara da el uzatalım. O yüzden Türkiye'yi güçlü kılmamız lazım. Başka halkların yoksul, garip ve mazmularının dertleriyle ilgilenmek bizim mayamızda var. İnsani olan o kalp burukluğu denen şeyi yapacak organizasyonları yapmalı sivil toplum kuruluşları" diye konuştu. "Yeni İstanbul" projesinin detayları sorulan Bakan Güllüce, "Çalışıyoruz daha. Henüz sizi tatmin edecek birşey söyleyemem. Benim de biraz dersimi çalışmam lazım" diye yanıt verdi.

(BB) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Güllüce Mustafa Kara Üsküdar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title