Haberler

Bakan Bozdağ, CHP'yi Yalancılıkla Suçladı

Yozgat’ta açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP’yi yalancılıkla suçlayıp, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na hitaben “Siz milletle ne zaman ittifak yapacaksınız? Hep bu milletin aleyhine çalışanlarla birlikte görüntü vermekten rahatsız olmuyor musunuz?” dedi.

Yozgat'ta açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'yi yalancılıkla suçlayıp, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na hitaben "Siz milletle ne zaman ittifak yapacaksınız? Hep bu milletin aleyhine çalışanlarla birlikte görüntü vermekten rahatsız olmuyor musunuz?" dedi.

Yozgat'ta Valilik İl Özel İdaresi tarafından ilçelere alınan çöp araçlarının dağıtım törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. CHP'nin FETÖ terör örgütü ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile sürekli aynı safta yer aldığını aktaran Bakan Bozdağ, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne HDP'nin Kandıra'dan destek vereceği kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP'nin hem FETÖ örgütü hem de HDP ile her olayda aynı safta yer aldığını açıklayan Bakan Bozdağ, "Bakıyorsunuz Gezi Hadisesinde terör örgütlerinin cirit attığı olayların içerisinde onların yanı başında CHP'yi görüyorsunuz. Şimdi PKK terör örgütü bu yürüyüşü öven açıklamalar yaptı ve HDP'liler de Kandıra'dan itibaren biz de bu yürüyüşe katılacağız dedi. FETÖ'cüler ha keza aynı şekilde. Ben şimdi soruyorum Sayın Kılıçdaroğlu'na 'Siz milletle ne zaman ittifak yapacaksınız? Hep bu milletin aleyhine çalışanlarla birlikte görüntü vermekten rahatsız olmuyor musunuz?' PKK terör örgütü sizin yaptıklarınızı övüyor. FETÖ'cüler sizin yaptıklarınızı övüyor. Türkiye'nin itibarsızlaştırılması için Batı'da Amerika'da çalışanlar, sizin yaptıklarınızı övüyorlar. Acaba sormak lazım gelmez mi Türkiye'nin karşısında duran herkes benim yaptıklarımı bu kadar neden övüyor. Yoksa ben mi Türkiye'nin aleyhine bir iş yapıyorum diye sormak lazım değil mi? Türkiye'yi bölmek için her gün kan döken terör örgütü sizi Methüsena ederse siz sormaz mısınız? Yahu ben bunların hoşuna giden hangi sözü söyledim hangi işi yaptım ki bunlar bugün bunu söylüyor. Ama bakın bunların hiçbirisi yok" dedi.

"CHP yalan söylemekten bıkmadı"

Adalet Bakanı olarak CHP'nin iftiralarını yalanlamaktan bıktığını ancak CHP'nin yalan söylemekten bıkmadığını ifade eden Bakan Bozdağ, "Şimdi yürüyüş devam ediyor İstanbul'a yaklaştıkça aman provokasyon olacak, filan olacak diye her gün açıklama yapıyorlar. Kimsenin provoke ettiği yok, edeceği de yok. Siz yürüyorsunuz sizin yürüyüşünüzün güvenliğini hükümet alıyor. Polislerimiz, jandarmalarımız yol boyunca sizin rahat yürümeniz için her türlü tedbiri alıyor. Eğer yürümeden rahatsız olunsaydı bugün oraya kadar yürüme imkanınız olmazdı. Ama ne yapılıyor herhangi bir provokasyon olmayınca orada şu olacak burada şu olacak diye milleti tahrik eden ortada bir takım hadiseler olsun diye uğraşan bir yapıyı görüyoruz. Adalet arayışı yürüyüşü değil, başka arayışların yürüyüşüdür bu. Türkiye'nin hayrına yararına olan bir iş değildir. Başka arayışların üzerine yapılan bir iştir. Aziz millet buradaki bütün hesabı görüyor ve bunları elbette değerlendirecektir. Milletimiz işin künhüne vakıftır, siyasetçilerden daha çok. Ama buradan söylüyorum. Her gün vatandaşlarımızı tahrik etmek için yeni iftiralar, yalanlar yol boyunca devreye sokulacak gibi gözüküyor. Her gün ayrı bir iftira ayrı bir yalan. Ben Adalet Bakanı olarak yalanlamaktan bıktım ama bunlar yalan söylemekten bıkmadılar. Yarın hangisini söyleyecekler onu da bilemiyoruz ama hep beraber takip edeceğiz hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Bekir Bozdağ Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title