Haberler

Bafra'da Doğaya 200 Keklik Salındı

Bafra ilçesinde doğaya 200 keklik salındı.

Bafra ilçesinde doğaya 200 keklik salındı.

Yaban hayatın korunması ve geliştirilmesi amacıyla Amasya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Bafra Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Çetinkaya Beldesinde 200 kekliğin doğal yaşam ortamıyla buluşması sağlandı.

Etkinliğe katılan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, yaban hayatın korunması ve geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında doğaya 200 keklik salındığını söyledi.

Katırcı, şunları kaydetti:

"Çetinkaya beldemizde yaban hayatı için çok güzel bir ortam var. Doğaya saldığımız bu keklikler, buradaki doğal hayatın arzu ettiğimiz düzeye çıkması için büyük katkı sağlayacak. Çağımızda doğal hayatın korunması, özellikle yaban hayatının korunması çok önemlidir. Vatandaş desteği ile bu tür çalışmalarla yaban hayatını geliştirmeye çalışıyoruz."

Etkinliğe Kaymakam Ali Katırcı'nın eşi Hacer Katırcı, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri katıldı.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title