Haberler

    Babel: "Büyük Bir Başarıya İmza Attık"

    Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, Olympiakos'u mağlup ederek, çeyrek finale kaldıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada, büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

    Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, Olympiakos'u mağlup ederek, çeyrek finale kaldıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada, büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında evinde karşılaştığı Yunan ekibi Olympiakos'u 4-1 mağlup ederek, çeyrek finale yükseldi. Mücadele sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların karşılaşmada 2 gol atan yıldız futbolsu Ryan Babel, "Gol atmamak kötü oynuyor manasına gelmez. Her maçta elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Şunu da unutmamak lazım futbol bir takı oyunu. Her oyuncu her maç gol atamayabilir. Hepimiz her maç Messi yada Ronaldo değiliz. Önemli olan oyunu iyi okumaktır. Ben de buraya geldiğimden beri maçların büyük kısmını kazandık. Takıma iyi bir katkı yaptığımız düşünüyorum. Bugün de 2 gol atmış olmak bireysel olarak benim için çok iyi. Ama en önemlisi takıma katkı yapmak ben bunu yaptım mutluyum" şeklinde konuştu.

    "Çok iyi bir iş çıkardık" Turu geçmeyi hak ettiklerini vurgulayan Babel, "Kırmızı karttan sonra işimiz çok zorlaştı. Oyuna belirli bir gerginlikte geldi. Ama takım arkadaşlarım, taraftarlar hepimiz çok iyi bir iş çıkardık. Takım halinde önemli bir başarıya imza attık. 10 kişi kaldıktan sonrada devre arasında 'İlk defa 10 kişi kalmıyoruz' diye konuştuk. Aboubakar'ın açığını kapatmamız gerekiyordu, ikinci yarıda iyi bir savunma yaptık. Fırsatları yakaladığımızda da onları iyi kullandık ve büyük bir başarıya imza attık" diye konuştu.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Ryan Babel Beşiktaş Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title