Haberler

Aziz Yıldırım'dan İddialara Cevap

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Seçimleri Konusunda Herhangi Bir Çalışmalarının, Adaylarının ve Kulis Faaliyetlerinin Olmadığını Açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu seçimleri konusunda herhangi bir çalışmalarının, adaylarının ve kulis faaliyetlerinin olmadığını açıkladı.

Medyada konuyla ilgili yer alan bir haber üzerine kulübün internet sitesinde açıklama yapan Başkan Yıldırım, şunları kaydetti:

''Daha önce de belirttiğimiz gibi Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Futbol Federasyonu seçimleri konusunda herhangi bir çalışması, adayı ya da kulis faaliyeti söz konusu değildir. Yine aynı haberde benim, federasyon başkanlığı için adı geçen Sayın Hasan Doğan ve Sayın Cihan Kamer ile futbol dışında ticari faaliyetler konusunda da işbirliğine gideceğime ilişkin iddialar gündeme getirilmektedir. Bu iddialar doğru değildir. Benim, Sayın Kamer ya da Sayın Doğan ile kesinlikle ticari bir işbirliği, ortaklık ya da bu konuda bir girişimim söz konusu değildir.''

Kulübün internet sitesinde yapılan bir başka açıklamada da Fenerbahçeli futbolculardan Semih Şentürk için yurt dışından, kulübe ulaşan resmi bir transfer teklifi olmadığı bildirildi.

Medyadaki bu yönde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada, ''Şu an için herhangi bir futbolcumuz için kulübümüze ulaşmış resmi bir teklif söz konusu değildir. Ayrıca kulübümüz gazetelerin iddia ettiği gibi futbolcularını satmayı da düşünmemektedir'' denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title