Haberler

Az Alkmaar, Psv Eındhoven'i Deplasmanda Devirdi

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'ndaki Rakibi Az Alkmaar, Hollanda Ligi'nin 23. Haftasında Lider Psv Eindhoven'i Deplasmanda 3-2 Mağlup Etti.

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'ndaki rakibi AZ Alkmaar, Hollanda Ligi'nin 23. haftasında lider PSV Eindhoven'i deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Philips Stadı'nda oynanan maçta PSV Eindhoven, 20. dakikada Farfan'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan AZ Alkmaar, 50. dakikada Dembele'nin golüyle skorda eşitliği sağlarken, 62. dakikada Jenner, AZ Alkmaar'ı deplasmanda 2-1 öne geçirdi. PSV Eindhoven bu gole 65. dakikada Philippe Cocu ile cevap verirken, karşılaşmanın 88. dakikasında sahneye çıkan Koevermans, kaydettiği golle AZ Alkmaar'ın sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı.

PSV Eindhoven, aldığı bu mağlubiyete rağmen 56 puanla liderliğini sürdürdü. AZ Alkmaar ise bu galibiyetle Ajax'ın önünde maç fazlasıyla ve 50 puanla ikinci sıraya yükseldi.

(KÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title