Haberler

Aydınspor 1923'te Haciz Şoku

İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, pazar günü İzmir'de oynanacak Bucaspor maçı öncesi haciz şokuyla sarsıldı.

İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, pazar günü İzmir'de oynanacak Bucaspor maçı öncesi haciz şokuyla sarsıldı.

Siyah beyazlıların, eski Başkan Süha Bayırlı döneminde Bolu'da kamp yapılan otele 69 bin TL borcunu ödemediği, faiziyle birlikte 102 bin TL'ye ulaşan söz konusu borç için dün firma avukatı ve icra memurlarının Hüseyin Aksu Tesisleri'ne gelerek eşyaları ve futbolcuların malzemelerini haczetmek istedikleri bildirildi. Olayı öğrenen Başkan Fatih Atay ve İkinci Başkan İbrahim Gürdal tesislere gelerek duruma el koyarken, son anda nakliye ile ilgili sorun çıkması yüzünden haczin gerçekleşmediği öğrenildi.

Kulüp Müdürü Akın Güdücü, haciz öncesi kendilerine hiçbir tebligatta bulunulmadığını, icra memurlarını tesislerde görünce şoke olduklarını belirterek, "Her şeye rağmen uzlaşma yolu arayan Başkan Fatih Atay, firma avukatlarına şahsi senet vererek borcu yapılandırmayı teklif etti ancak karşı taraf anlaşmaya yanaşmadı. Ayrıca bazı demirbaşların yanı sıra futbolcuların forma, şort, eşofman gibi antrenman ve maç malzemelerini haczetmek isteyerek art niyetli bir davranış sergilediler. Kamuoyunun bu olayların sorumlularına karşı bir tepki oluşturup, kulübü bu duruma düşürenlere ders vermesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Bucaspor İzmir Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title