Haberler

Aydın: Tariş'te Seçim Heyecanı Devam Ediyor

- Geçtiğimiz Hafta Söke'de Gerçekleştirilen Genel Kurulda 131 Nolu Söke Pamuk Tarım Satış Kooperatifi'nin Başkanı Seçilen Beliğ Azbazdar Yaptığı Basın Açıklaması ile Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği'ne Adaylığını Açıkladı. Azbazdar Açıklamasında "Söke Yönetimine Talip Olurken Verdiğim Her Sözün Arkasındayım. Tariş'i ve Üreticilerimizi Daha Güzel Yarınlara Taşımak İçin Yönetime Talibim" Dedi.

- Geçtiğimiz hafta Söke'de gerçekleştirilen genel kurulda 131 Nolu Söke Pamuk Tarım Satış Kooperatifi'nin başkanı seçilen Beliğ Azbazdar yaptığı basın açıklaması ile Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği'ne adaylığını açıkladı. Azbazdar açıklamasında "Söke yönetimine talip olurken verdiğim her sözün arkasındayım. Tariş'i ve üreticilerimizi daha güzel yarınlara taşımak için yönetime talibim" dedi.

Bilindiği gibi önümüzdeki ay yapılacak olan Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği için hazırlıklar şimdiden başladı. Tarişe bağlı 44 kooperatifte yapılan genel kurulların ardından gerçekleştirilecek olan Büyük Kurultay için adaylığını açıklayan 131 Nolu Söke Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Beliği Azbazdar "5 kişilik Söke Kooperatif Yönetimimiz, 2 kişiden oluşan denetim kurulu üyelerimiz ve ben dahil 33 delege olarak şimdi önümüze bakıyoruz. Ana sözleşmeye göre, 44 kooperatifin genel kurullarının tamamlanmasından itibaren 60 gün içinde TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulu seçimi yapılması gerekiyor. Biz ekip olarak, baştan beri söylediğimiz gibi yönetime adayız ve yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya başladık. Hedeflerimizi bir kez daha gözden geçirdik. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetimi'ne adaylığımız konusunda karar alındı ve şahsıma tam yetki verildi" dedi. Azbazdar, "Bana ve ekibime oy versin veya vermesin, tüm ortağımızın güvenini boşa çıkarmamalıyız. Bu bilinçle hareket ediyoruz. TARİŞ'in içinde bulunduğu durum herkes tarafından bilinmekte. TARİŞ'i iyi yönetmeye aday olduk. Vaatlerimiz var ve vaatlerimizi yerine getirebilmemiz için de, TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetimi'ne talibiz. Bu talebimizde de başarıya ulaşmak için, Söke Pamuk Tarım Satış Kooperatifi'ni ve 33 kişilik Söke delegesini saymazsak, 43 kooperatifin toplam 243 kişiden oluşan delegesinin desteğini almak için kendimizi iyi anlatmak zorundayız" dedi.

(LT-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title