Haberler

Aydın: Ege'nin Ünlü Turizmcileri, Çocuklarını Evlendirdi

Kuşadası'ndaki Kuş-tur Tatil Köyü'nün Eski Genel Müdürü Palm Otel'in Yeni Sahibi Erdal Aktüre'nin Oğluyla Derici Otel ve Yat Camping'in Sahiplerinden Hüseyin Gürbaz'ün Kızı Muhteşem Bir Düğün Töreniyle Dünya Evine Girdi.

Kuşadası'ndaki Kuş-Tur Tatil Köyü'nün eski genel müdürü Palm Otel'in yeni sahibi Erdal Aktüre'nin oğluyla Derici Otel ve Yat Camping'in sahiplerinden Hüseyin Gürbaz'ün kızı muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Kuşadası Korumar Otel'in havuz başında gerçekleştirilen dillere destan düğün törenine, eski Aydın Valileri Muharrem Göktayoğlu ile Kadir Uysal, Kuşadası Kaymakamı Ahmet Ali Barış, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı ve Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Kuşadası eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu, Kuşadası eski Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Emniyet Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Daire Başkanı ve Kuşadası eski Emniyet Müdürü Şevket Taşdelen ile çok sayıda turizmci ve politikacının yanı sıra ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Erdal-Zuhal Aktüre çiftinin oğlu Gazanfer ile Hüseyin-Oya Gürbüz çiftinin kızı Pınar, nikah defterini imzaladıktan sonra tek tek konukları dolaşarak konuklara, törene katıldıkları için teşekkür etti. Yaklaşık 1 yıl önce tanışarak 6 ay önce nişanlanan Gazanfer ile Pınar'ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Çeşitli dans ve havai fişek gösterileri ve sanatçıların söylediği şarkılar, düğün boyunca konukları coşturdu. Ege'nin ünlü turizmcileri Aktüre ve Gürbüz aileleri, çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken genç çiftin, balayını Paris ve Marakeş'te geçireceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title