Haberler

Aydın'da Gençlik Haftası Etkinlikleri

Aydın Belediyesi Tarafından 15-20 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 89'uncu Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen "Aydın Belediyesi Önce İnsan Satranç Yarışmaları" Sone Erdi.

Aydın Belediyesi tarafından 15-20 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 89'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Aydın Belediyesi Önce İnsan Satranç Yarışmaları" sone erdi. Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakaların ardından, dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Törene Aydın Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı, Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Gençlik Spor İl Müdürü Cevat Ercan, davetliler, sporcular, sporcuların yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Savaşı Mücadelesinin ilk ateşinin yakılması Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 89'uncu yıldönümü kutlamaları nedeniyle bu etkinliğin düzenlendiğini söyledi. Aydın Belediyesi Önce İnsan Satranç Yarışmaları'nı bundan sonraki senelerde de düzenlemek istediklerini belirten Ortekin, "Bu yarışmalar Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilmiş olup, yarışmalar 12 ayrı yaş kategorisine göre 9 tur olarak 3 gün süreyle yapıldı. Yapılan yarışmalar sonucunda yarışmaya katılan toplam 351 sporcumuz ödüle layık görüldü. Aydın Belediyesi olarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları yararlı alışkanlıklara sevk etmek için ayrıca sporcularımıza para ödülleri de dağıttık" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından; yarışmaya dereceye giren 351 sporcuya Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı ve Belediye Başkanı İlhami Ortekin tarafından, Aydın Belediyesi tarafından Katılım Belgesi ve madalyaları verildi. Ayrıca yarışmalarda başarılı olan her gruptan ilk on sporcuya olmak üzere başarı derecesine göre toplam 10 bin YTL para ödülü dağıtılırken, tüm katılımcılara satranç takımı hediye edildi.

(MB-İK) 20.05.2008 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title