Haberler

Aybastı'ya Büyük Yatırım

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride bırakılan 3 yıllık süreçte 9 milyon 250 bin TL’lik yol yatırımının yapıldığı Aybastı ilçesinde, Toygar-Pelitözü bağlantısında başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride bırakılan 3 yıllık süreçte 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımının yapıldığı Aybastı ilçesinde, Toygar- Pelitözü bağlantısında başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin sıcak asfalt programına dahil ederek bir bölümünü geçtiğimiz yıllarda asfaltladığı Aybastı-Toygar-Pelitözü bağlantısında çalışmalar tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Aybastı ilçemizde geride bıraktığımız 3 yılda 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdik. Bu yıl ise 9 milyon 800 bin TL maliyetinde yol yatırımı yaparak 25 kilometre yolu sıcak asfalt ile buluşturacağız. Bir bölümünü geçtiğimiz yıl sıcak asfalta kavuşturduğumuz toplam 9 kilometre uzunluğa sahip Aybastı-Toygar-Pelitözü bağlantısındaki sıcak asfalt çalışmamızı tamamlayarak bu yolumuzu halkımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

"Altyapısı sağlam yollar inşa ediyoruz"

Sıcak asfalt çalışması öncesinde yolun altyapısının güçlendirildiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "Altyapısı sağlam temeller üzerine kurulu, evladiyelik yollar inşa ediyoruz. Bu kapsamda önemli güzergahlarımızdan olan Aybastı-Toygar-Pelitözü bağlantı yolunda 840 metreküp taş duvar, 16,5 metre menfez, yağmur suyundan korumak için 620 metre koruge boru ve bin 330 metre drenaj borusu inşa ettik. Aybastımızda daha konforlu bir ulaşım imkanını hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Pelitözü Aybastı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title