Haberler

Ayağımı Ovarken Aşık Oldum!

Didem Erol 'Barda Dansedip Çok Yorulmuştum. Ünlü Yönetmen Tarantino Ayaklarımı Ovmaya Başladı, Zaten İlişkimiz de Öyle Başladı' Dedi

DİDEM EROL 'BARDA DANSEDİP ÇOK YORULMUŞTUM. ÜNLÜ YÖNETMEN TARANTİNO AYAKLARIMI OVMAYA BAŞLADI, ZATEN İLİŞKİMİZ DE ÖYLE BAŞLADI' DEDİ

NTV'de yayınlanan 'Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi?' isimli programa konuk olan ünlü manken Didem Erol özel yaşamıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Sunucu Kadir Çöpdemir'in bir sorusu üzerine, Didem Erol ünlü yönetmen Tarantino ile Hollywood'da bir gecce kulübünde tanışıp aşk yaşamaya başladıklarını söyledi.

Ayaklarıma bayıldı

Seksİ manken Didem Erol, 'Ben Amerika'da iken bir Hollywood partisine katılmıştım. Herşey ünlü yönetmen Tarantino'nun o partide benim ayaklarımı ovmasıyla başladı. Adam meğer tüm dünyanın yakından tanıdığı tam bir ayak feşistiymiş. Zaten benim ayaklarımı görür görmez bayıldı. ' diye konuştu. Didem Erol o ilginç geccenin ayrıntılarını ise şöyle anlattı:

Beni kucakladı

'Gecce boyu dans etmiştim ilerleyen saatlerde çok yoruldum ve bir kenara oturdum. Tarantino yanıma gelip 'Neden dans etmiyorsun?' diye sordu. Ben de uzun süre ayakta kaldığımı ve ayaklarımın ağrıdığını söyledim. Beni hemen kucağına alıp, ayak masajı yapmaya başladı. Ayaklarımı görünce şeker görmüş minik çocuk gibi sevindi. İşte beraberliğimiz böyle başladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title