Haberler

Avukatlık Bürosunda Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Güncelleme:

Haksız yere icraya verildiğini iddia eden kişi, avukatlık bürosunda çalışan görevliyle dövüştü.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, haksız yere icraya verildiğini iddia eden 51 yaşındaki Ahmet Kurban ile avukatlık bürosunda çalışan görevli arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Büro görevlisi 33 yaşındaki Fırat G., Ahmet Kurban'ı tabancayla bacağından vurup yaraladıktan sonra kaçtı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Belediye İş Hanı'nda meydana geldi. Haksız yere icraya verildiğini iddia eden Ahmet Kurban, iş hanındaki Altemurlar Avukat Bürosu'na gelerek, burada icra takip sorumlusu olarak çalışan Fırat G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fırat G. üzerinden çıkardığı silahla Ahmet Kurban'ı bacağından vurdu. Fırat G. ateş ettikten sonra olay yerinden kaçarken, işhanındakilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Ahmet Kurban'a ilk müdahaleyi yaptı.

Bacağından vurulan Ahmet Kurban, ambulansa bindirilirken basın mensuplarına olayı anlattı. Vuran kişiyi tanıdığını ifade eden Ahmet Kurban. "Kaçak inşaatı bana 2 bin 500 liraya kiraladılar. Sonra da beni icraya veriyorlar" dedi.

Ahmet Kurban, götürüldüğü İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan Fırat G., polis tarafından aranıyor. - Bursa / İnegöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title