Haberler

Avrupa Şampiyonlar Ligi

Vedat Yücebaş/yunus Kaymaz - Avrupa Şampiyonlar Ligi (c) Grubu'nda Oynanan Maçta Manchester United, Bursaspor Karşısında İlk Yarıyı 1-0 Önde Kapattı

Vedat Yücebaş/Yunus Kaymaz - Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda oynanan maçta Manchester United, Bursaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Bursaspor, ilk dakikalarda organize olmakta zorlandı. Mücadelenin ilk bölümlerinde pas hatası yapan yeşil-beyazlı takım, 8. dakikada Nani'nin golüne engel olamadı. Golün ardından toparlanan Bursaspor, daha derli toplu bir görüntü sergilese de pozisyon üretmekte zorlandı. Vidic ve Smalling ikilisinin bir an olsun yalnız bırakmadığı Sercan istediği paslarla buluşamazken, bu futbolcunun 25. dakikada ceza alanına çıkardığı topa müsait durumdaki Insua dokunamayınca Bursaspor çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

7. dakikada Anderson'un pasıyla ceza alanına giren Macheda'nın dar açıdan vuruşanda top kaleci Ivankov'dan döndü. Bursaspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

8. dakikada Bursaspor ceza alanı önünde hareketlenen Nani'nin uzaktan sert şutunda, top kaleci Ivankov'un sağından filelere gitti: 1-0.

25. dakikada sol taraftan Manchester United ceza alanına giren Sercan'ın yerden ortasına müsait durumdaki Insua vuramayınca Bursaspor önemli bir pozisyondan faydalanamadı.

30. dakikada Manchester United'ın sol taraftan kullandığı korner atışında Fletcher iyi yükseldi. Bu futbolcunun kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Manchester United'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Old Trafford

Hakemler: Gianluca Rocchi, Elenito Di Liberatore, Luca Maggiani (İtalya)

Manchester United: Kuszczak, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Anderson, Nani, Machea, Park

Bursaspor: Ivankov, Ali, Ömer, Stepanov, Vederson, Volkan, Svensson, Ergic, Ozan, Insua, Sercan

Gol: Dk. 8 Nani (Manchester United)

Sarı kartlar: Dk. 40 Nani (Manchester United), Dk. 40 Ozan İpek (Bursaspor)

(YK-DAT-ERD) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title