Haberler

Atatürk Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nin Tahir Bey Caddesi'ndeki 700 metrelik içme suyu şebeke hattını yenilemek için çalışmalara başladı.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalara son hızla devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nin Tahir Bey Caddesi'nde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmasına başladı. 700 metre uzunluğundaki hatta yapılan çalışmaları, İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu yakından takip etti. Daire Başkanı Nohutçu'ya şube müdürlerinden Recep Günay da incelemeler esnasında eşlik etti.

"MANİSA TARİHİNİN EN İYİ HİZMETLERİNİ GÖRÜYORUZ"

MASKİ'nin çalışmalarından memnun olduklarını belirten Atatürk Mahalle Muhtarı Ahmet Ergün, "Mahallemizde bulunan Tahir Bey Caddesi'nin önemli bir sorunu olan içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmasına MASKİ tarafından başlandı. Kısa aralıklarla kesinti yaşanan caddemizde ekonomik ömrünü doldurmuş hattın yenilenecek olması vatandaşımızı hem sevindirdi hem de rahatlattı. Gerçekten susuz hayat olmuyor. Büyükşehir ve MASKİ, inanılmaz iyi işler çıkartıyorlar. Manisa tarihinin en iyi hizmetlerini görüyoruz. Bizlere böyle faydalı ve güzel hizmetler sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve MASKİ ekiplerine mahallem ve şahsım adına teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Mustafa Kemal Atatürk Gölmarmara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title