Haberler

Arvato Bertelsmann Çağrı Merkezi Açıldı

Güncelleme:

Arvato Bertelsmann Çağrı Merkezi, Yüreğir İlçesi'nde düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Arvato Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Oktay Erciyaz ile D-Smart Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Türen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Açılışta konuşan Arvato Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Oktay Erciyaz, açılışı yapılan çağrı merkezinde bu yıl içinde 1000 kişinin istihdam edileceğini söyledi. Yatırımın hem şirketleri hem de bölge için önemli olduğunu aktaran Erciyaz, "Uzun vadeli yatırımlar planlıyoruz. Şirket olarak hızlı büyüyoruz. Önümüzdeki yıl 2 bin 500 çalışanla hizmet vermeyi amaçlıyoruz. 4 bin 500 kişilik bir ekiple de çağrı merkezleri arasında ilk 3'e girmeyi hedefliyoruz. Müşteriye özel çözüm odaklı çalışıyoruz. Bu yatırımda verdiği destekten dolayı D-Smart'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

VALİ COŞ'TAN D-SMART'A TEŞEKKÜR

Açılışta konuşan D-Smart Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Türen de 35 yıl önce Adana'ya geldiğini, çok şeyin değişmiş olduğunu ancak sıcağın değişmediğini söyledi. "Bu yatırım için en ufak bir katkımız olduysa gururluyuz" diyen Türen, "Arvato, çağrı merkezi konusunda dünyada önemli bir firma. D-Smart olarak biz de çok hızlı büyüyoruz. D-Smart olarak 1 milyon 600 binin üzerinde abonemiz var. Bu nedenle birlikte çalışıyoruz" diye konuştu. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da, yatırım için teşekkür etti. İstahdam ve üretimin tüm dünyanın sorunu olduğunu anlatan Vali Coş, "İstihdam yaratan ve üretim yapan herkesin başımız üstünde yeri var. Böyle bir yatırımı ilimizde yaptığınız için kutluyoruz. D-Smart firmasına da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye açıklama yaptı.

Konuşmaların ardından katılımcılar, hep birlikte açılış kurdelesini kesti. Vali Coş ve beraberindekiler çağrı merkezini gezdi. Vali Coş, masaya oturup başına kulaklık takarak gelen çağrılara yanıt verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Coş D Smart Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title