Haberler

Başakşehirli Arda Turan'dan Fatih Terim'e Zeytin Dalı: Görsem Selam Verirdim

Güncelleme:

Medipol Başakşehirli Arda Turan, 2-0 kaybettikleri maç sonrası "Herhangi polemiğe girecek bir şey istemiyordum. Fatih Terim'i görsem selam verirdim." dedi.

Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Galatasaray'a 2-0 kaybettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Arda, Teknik Direktör Fatih Terim ile bir araya gelmemesiyle ilgili olarak, "Herhangi polemiğe girecek bir şey istemiyorum. Ben bana sahip çıkmış bir kulübe, işime saygı olacak şekilde konsantre olmaya çalıştım. Görseydim, selam da verirdim" dedi.

"BURASI BENİM YUVAM"

Maçtan önce ve maç boyunca ıslıklanmasının hatırlatılması üzerine Turan, "Burası benim yuvam. İnsanlar istedikleri kadar ıslıklayabilirler. Canları sağ olsun. İnsanların beni koyduğu kılıfa değil de bana değer veren insanlarla beraberim. Zor mu, zor tabi ki. Evimize geliyoruz, burada büyüdük. Bir sürü hocamız var" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM KAMPINDA KAPIŞMIŞLARDI

İkili, EURO 2016'da Milli Takım kampında prim nedeniyle tartışmış ve ardından Arda, Milli Takımı bıraktığını açıklamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fatih Terim Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

hasann:

Arda kardeşim bu insanlıktan nasibini almamış adama selam bile verme

5
9
yanıtYanıtla
KAAN:

RABBİM TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ KORUSUN

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

FATİH HOCA SAKIN ARDA TURANINI GAZINA GELİPTE ONU GALATASARAYA ALMAYASIN. ANLADI ARDADADA BAŞAKŞEHİRDE OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜP DURSUN AMA ÇOK İSTERSE BİZİM MAHALLEDE TOP OYNAYAN İLKOKUL ÇOÇUKLARINDAN RİCA EDERİZ KENDİSİNİ TAKIMA ALIRLAR. .

8
0
yanıtYanıtla
tff adaletli değil:

bırakın arda paragöz kavgasını da lige bakın. hakemler adaletli davransa emre bölözoğlu sezon başından beri en az 10 maç ceza alırdı. ama mhk, tff, pfdk adaletli davranmıyor. emre kart çıkartamıyorlar. görüntülerden de ceza verilmiyor. emrenin yerine bu hareketleri mesela caner yapmış olsa her hafta kırmızı kart görür, hakemler atlasa bile görüntülerden ceza verirlerdi.

7
0
yanıtYanıtla
dede:

başakşehiri satti

2
4
yanıtYanıtla
sungur:

düne kadar ardaya ana avrat küfür edenler gs düsmanligindan ardaci olmuslar :))

4
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Tencere kapak...

2
1
yanıtYanıtla
ahmet:

arda trübünlee oynamış belli gs ye geri gitmek istiyor.

2
0
yanıtYanıtla
nadir:

Tabi stada tribünde oturuyor ya göremedin yazııık ulan adam olsan gidersin yanına elini öpersin kucaklarsın Fatih hoca seni kabul etmezse o zaman o yerlere düşer sen futbolcu seviyen eksilerde küme düştün insanlık eksilerde amatör küme özel hayatın yerlerdeydi evlenince düzelir inşallah

1
0
yanıtYanıtla
KEŞİŞ:

EL MAHKÜM GT GARDİYAN HESABI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title